Hae-1

Nā hoʻoponopono a me nā koi no ka hoʻokomo ʻana i ka valve pipeline

1. I ka hoʻouka ʻana, e hoʻolohe i ke kuhikuhi o ke kahe waena e kūlike me ke kuhikuhi o ka pua i koho ʻia e ke kino valve.

2. E hoʻouka ahoʻopaʻa pahuma mua o ka condensate ma hope o ke komo ʻana o ka pahele i ka paipu nui hoʻihoʻi e pale ai i ka hoʻi ʻana o ka condensate.

3. ʻAʻole hiki ke kanu ʻia nā kiwi piʻi aʻe i loko o ka lepo i mea e pale ai ke kumu i ka pala.I loko o ka auwaha me ka uhi, pono e hoʻokomo i ka valve i kahi kūpono no ka mālama, nānā a me ka hana.

4. No kekahi mau paipu e koi ana i ka hopena hāmare wai liʻiliʻi a i ʻole ka hāmare wai ke pani ʻia, ʻoi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i kahi lohi-pani.lele lelea i ʻole kahi pahu hoʻopaʻa swing lohi.

5. I ka hoʻokomoʻana i ka valve threaded, pono e hōʻoia i ka paʻa o ke kaula, a pono e hoʻopiliʻia ka mea hoʻopihapiha hoʻopihapiha e like me keʻano likeʻole.Pono e hoʻopaʻa pono ʻia ka hoʻopaʻa ʻana e pale aku i ka pōʻino o ka valve a me nā mea komo.

6. Ke hoʻokomoʻia ka valve hoʻoheheʻeʻano socket, pono e loaʻa kahi āpau o 1-2m ma waena o ke kumu a me ke kumu no ka paleʻana i ke kaumaha wela nui i ka wā o ka wiliwili a me ka hoʻonuiʻiaʻana o ka hili.

7. I ka hoʻouka ʻana ma luna o kahi pipeline ākea, pono ke kū pololei ke kumu valve i luna, a i ʻole ke kuhi ʻia ma kekahi kihi, a ʻaʻole pono e hoʻokomo ʻia ke kumu valve i lalo.

8.Argon arc welding e hoʻohana i ka weld i ka papa lalo o ka wili kuʻi ma waena o ka pahu pahu a me ka pipeline.Pono e wehe ʻia ka valve i ka wā wili e pale ai i ka wela a me ka deformation.

9. Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ka pahele, e hoʻomaʻemaʻe i ka pipeline me ka mahu kaomi e wehe i nā ʻōpala i loko o ka pipeline.

10. Mai hoʻokomo i nā pahele mahu ma ke ʻano.

11. Hoʻohana pinepine ʻia nā kiwi hoʻopaʻa diaphragm i nā pipeline e pili ana i ka hāmare wai, no ka mea, hiki i ka diaphragm ke hoʻopau i ka hāmare wai i ka wā e hoʻi ai ka mea waena, akā ua kaupalena ʻia e ka mahana a me ke kaomi, no laila hoʻohana maʻamau i ka haʻahaʻa haʻahaʻa a me ka mahana maʻamau. paipu.

12. Pono e hoʻokomo i kahi kānana ma mua o ka pahele e hōʻoia i ka paʻa ʻole o ka pahele e nā ʻōpala i loko o ka pipeline, a pono e hoʻomaʻemaʻe pinepine ʻia ka kānana.

13. Pono e pani ʻia nā kiwi i hoʻopili ʻia e nā flanges a me nā kaula i ka wā e hoʻokomo ai.

14. Pono ke kuhikuhi o ke kahe ana o ka wai condensed me ka hoailona pua ma ke kau ana o ka pahele.

15. Pono e ho'okomo 'ia ka pahele ma kahi ha'aha'a loa o ka puka lako e ho'okahe i ka wai i ho'opa'a 'ia i ka manawa e pale aku ai i ka laka mahu ma ka paipu.

16. I ka hoʻokomo ʻana i nā puʻupuʻu flanged, e hoʻopaʻa pono i nā maka hope o nā ʻaoʻao ʻelua i kūlike a concentric kekahi i kekahi.

17. Pono e hoʻokomo ʻia nā ʻūpā ma mua a ma hope o ka pahele i hiki ke kiʻi ʻia ka pahele a hoʻoponopono i kēlā me kēia manawa.

18. Pono e hoʻokomo ʻia nā pahele mechanical ma ke alo.

19. Inā 'ike 'ia ka pahele mahu e holo, pono e ho'okahe koke i ka lepo a ho'oma'ema'e i ka pale kānana, e nānā pinepine e like me ka ho'ohana 'ana, a e ho'oponopono i kēlā me kēia manawa inā he hewa.

20. Mai ʻae i ka pahu hoʻopaʻa i ke kaumaha ma ka pipeline.Pono e kākoʻo kūʻokoʻa ʻia nā kī kī nui i ʻole e hoʻopilikia ʻia e ke kaomi i hana ʻia e ka ʻōnaehana paipu.

21. ʻAʻole hiki ke piʻi ka condensate recovery main ma hope o ka pahele, kahi e hoʻonui ai i ke kaomi hope o ka pahele.

22. Inā ʻaʻohe wahi e hoʻokomo ai i kahi pahele ma kahi haʻahaʻa o nā mea hana, pono e hoʻohui ʻia kahi pahele wai ma kahi haʻahaʻa o ka puka wai e hoʻonui ai i ka pae condensate ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ka pahele e pale i ka laka mahu.

23. ʻAʻole pono e hoʻokomo ʻia ka paipu puka o ka pahele i ka wai.

24. Inā loa'a ka ho'iho'i condensate ma hope o ka pahele, pono e ho'opili 'ia ka paipu puka o ka pahele i ka paipu nui mai luna mai o ka paipu nui ho'iho'i e ho'emi i ke kaomi hope a pale i ke kahe hope.

25. Pono kēlā me kēia mea hana me kahi pahele.

26. Pono e ho'okomo 'ia ka pahu ho'opa'a ho'opa'a ho'oki'eki'e-'ano ma luna o ka pipeline.

27. E kau i ka pahele ma ka paipu mahu.Pono e loaʻa i ka pipeline nui kahi hōʻiliʻili condensate kokoke i ka radius o ka pipeline nui, a laila hoʻohana i kahi paipu liʻiliʻi e alakaʻi i ka pahele.

28. Inā loa'a ka ho'iho'i hou 'ana o ka condensate ma hope o ka pahele, pono e ho'oka'awale 'ia nā paipu me nā pae like 'ole.

29. Pono e ho'okomo 'ia i ka pahu ho'opa'a pa'a kū i luna.

30. Ke hoʻohanaʻoleʻia ka pahele mechanical no ka manawa lōʻihi, pono e wehe i ka wili hoʻoheheʻe a hoʻokahe i ka wai e pale i ka hau.

31. ʻO ka pahele ʻano thermostatic pono i kahi paipu supercooling o ʻoi aku ma mua o hoʻokahi mika me ka mālama ʻole ʻana i ka wela, a ʻo nā ʻano pahele ʻē aʻe e pili kokoke i ka lako.
NUHOU-2


Ka manawa hoʻouna: Oct-22-2021