Hae-1

Nā hana pale koʻikoʻi i ka hoʻokomo ʻana i nā kiwikā

I ka wā e hoʻokomo ai i ka valve, i mea e pale aku ai i ka metala, ke one a me nā mea ʻē aʻe mai ke komo ʻana i ka valve a hōʻino i ka ʻili o ka sila, pono e hoʻokomo ʻia kahi kānana a me ka ʻili wai;no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka ea i hoʻopaʻa ʻia, pono e hoʻokomo ʻia kahi mea hoʻokaʻawale aila-wai a i ʻole kahi kānana ea i mua o ka valve.
 
Ke noʻonoʻo nei e hiki ke nānā ʻia ke kūlana hana o ka valve i ka wā o ka hana, pono e hoʻonohonoho i nā mea kani anā pahu hopu;no ka mālama ʻana i ka mahana hana, hoʻonohonoho i nā hale mālama wela ma waho o ka valve.
 
No ka hoʻokomoʻana ma hope o ka valve, pono e hoʻokomo i kahi valve palekana a iʻole kahi pahu pahu;e noʻonoʻo ana i ka hana mau o ka valve, kahi kūpono no ka pōʻino, ua hoʻonohonoho ʻia kahi ʻōnaehana like a i ʻole kahi ʻōnaehana bypass.
 
E nānā i ka hale pale valve
 
I mea e pale aku ai i ka leakage o ka valve check a i ʻole ka backflow o ka waena ma hope o ka hāʻule ʻana, hiki ke hoʻohaʻahaʻa i ka maikaʻi o ka huahana a kumu i nā pōʻino a me nā hopena maikaʻi ʻole, hoʻokomo ʻia hoʻokahi a ʻelua mau pahu pani pani ma mua a ma hope o ka pahu loiloi.Inā hāʻawi ʻia ʻelua mau pahu pani pani, hiki ke wehe a hoʻoponopono maʻalahi ka pahu pahu.
 
Nā hale hoʻomalu valve palekana
 
ʻAʻole i hoʻokomo ʻia nā ʻāpana poloka ma mua a ma hope o ke ʻano o ka hoʻokomo ʻana, a hiki ke hoʻohana ʻia i nā hihia pākahi wale nō.Inā loaʻa i ka ikaika waena nā ʻāpana paʻa a pili i ka hiki ʻole ke pani paʻa i ka valve palekana ma hope o ka wehe ʻana, pono e hoʻokomo ʻia kahi ʻīpuka me kahi sila alakaʻi ma mua a ma hope o ka pahu palekana.Pono e hāmama loa ka ʻīpuka.DN20 nānā i ka valve i ka lewa.
 
Ke noho paʻa ka wax vented a me nā media ʻē aʻe i ka mahana o ka lumi, a i ʻole ka haʻahaʻa o ka mahana o ka wai māmā a me nā mea ʻē aʻe ma lalo o 0 degere Celsius ma muli o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka hoʻoheheʻe ʻana, pono ka pahu palekana i ka ʻimi mahu.No nā kiwi hoʻomalu i hoʻohana ʻia i loko o ka media corrosive, e pili ana i ke kūpaʻa ʻana o ka pahu, e noʻonoʻo e hoʻohui i kahi kiʻiʻoniʻoni pahū-kū kūʻē i ka corrosion ma ka puka komo.
 
Hoʻokomo pinepine ʻia ka valve palekana kinoea me ka valve bypass e like me kona anawaena no ka hoʻokuʻu lima lima.
 
Paʻi hoʻemi hoʻohaʻahaʻa valve hale
 
ʻEkolu mau ʻano o nā keʻena hoʻokomo valve hoʻohaʻahaʻa puʻe.Hoʻokomo ʻia nā mīkini paʻi ma mua a ma hope o ke kaomi hoʻemi hoʻohaʻahaʻa i mea e maʻalahi ai ka nānā ʻana i ke kaomi ma mua a ma hope o ka pahu.Aia pū kekahi valve palekana i hoʻopaʻa pihaʻia ma hope o ka valve e pale ai i ke kaomi ma hope o ka leleʻana o ka pahu i ka wā iʻoi aku ai ke kaomi ma hope o ka valve ma mua o ke kaomi maʻamau ma hope o ka pauʻana o ka pahu hoʻohaʻahaʻa hoʻohaʻahaʻa, me ka pūnaewele ma hope o ka valve.

Hoʻokomo ʻia ka paipu hoʻoheheʻe ma ke alo o ka valve pani i mua o ka valve, kahi i hoʻohana nui ʻia e hoʻoheheʻe i ke kahawai wai, a hoʻohana kekahi i nā pahele.ʻO ka hana nui o ka paipu by-pass ʻo ia ke pani ʻana i nā kīwaha pani ma mua a ma hope o ka pahu hoʻohaʻahaʻa hoʻohaʻahaʻa i ka wā e hāʻule ai ka pahu hoʻohaʻahaʻa hoʻohaʻahaʻa, wehe i ka valve bypass, hoʻoponopono i ke kahe me ka lima, a pāʻani i kahi hana kaʻapuni manawa. i mea e hoʻoponopono ai i ka pahu hoʻohaʻahaʻa hoʻohaʻahaʻa a i ʻole ke pani ʻana i ka pahu hoʻohaʻahaʻa kaomi.
 
Nā hale mālama pahele
 
ʻElua ʻano paipu bypass a ʻaʻohe paipu bypass ma ka ʻaoʻao o ka pahele.Loaʻa ka hoʻihoʻi wai condensate a me ka uku hoʻihoʻi ʻole condensate, a hiki ke hoʻokomo ʻia ka mana hoʻokahe o nā pahele a me nā koi kūikawā ʻē aʻe.
 
Hoʻohana nui ʻia kahi pahele me ka bypass valve e hoʻokuʻu i ka nui o ka condensate i ka wā e hoʻomaka ai ka holo ʻana o ka pipeline.I ka hoʻoponopono ʻana i ka pahele, ʻaʻole kūpono ka hoʻohana ʻana i ka paipu bypass e hoʻokahe i ka condensate, no ka mea e hoʻokuʻu ka mahu i loko o ka ʻōnaehana wai hoʻihoʻi.
 
Ma lalo o nā kūlana maʻamau, ʻaʻole koi ʻia ka paipu bypass.Aia wale nō ke koi koʻikoʻi i ka mahana wela, ua lako nā mea hoʻomehana no ka hana mau ʻana me kahi paipu bypass.

Nā hana pale koʻikoʻi i ka hoʻokomo ʻana i nā kiwikā


Ka manawa hoʻouna: Sep-22-2021